SLS – Scandinavian Language School

Подбор на персонал

Подбираме специалисти от различни европейски страни за работа във всяка бизнес локация.

Езикова школа

Осигуряваме специалисти с необходимата езикова подготовка в нашата езикова школа.

Кариера за медицински сестри

Ние набираме медицински сестри с обща практика, преподаваме им езика и гарантираме работни места в Норвегия и Швеция.

Фактът, че имахме възможност да работим заедно както с местен учител, така и с местен норвежки учител, помогна много за задълбоченото разбиране на чуждия език. Медицинска сестра Ramona / След завършване на курсовете SLS работи в Норвегия

Тъй като обичам предизвикателствата, започнах да търся компании, които биха ми помогнали както при изучаването на езика, така и с намирането на работа в сферата на норвежкото здравеопазване. Не очаквах да е лесно. Тогава, след няколко неуспешни опита, когато сякаш всички врати се затвориха, открих компанията SLS (Scandinavian Language School) и оттогава нещата потръгнаха.

ЗА НАС

Подбор и езикови услуги

SLS - Selection and Language Services
SLS - Scandinavian Language School е норвежка компания, която има над 12 години опит в подбора на персонал и преподаването на скандинавски езици за различните бизнес сектори, изправени пред недостиг на квалифицирани служители и нуждаещи се от постоянни или временни назначения. Компанията вече подбра, успешно преподаде чужди езици и предложи работни места в Швеция и Норвегия на повече от 1500 специалисти от Литва, Латвия, Полша, България, Румъния, Хърватия, Унгария, Словакия и Испания.

Какво означава това за вашия бизнес?

Ние намираме точните хора, от които се нуждаете, преподаваме им езика и се грижим за по-нататъшното им развитие.

Какво означава това за вашата кариера?

Ние проправяме пътя към вашата кариера чрез обучение на целевия език и ви подкрепяме от подбора до пристигането ви на новото работно място.

Проявявате интерес към нашите услуги? Свържете се с нас!

АТЕСТАЦИИ

Какво споделят нашите корпоративни клиенти за курсовете на SLS

Избирайки SLS, нашите клиенти получават взаимоотношения, изградени върху съвместна, открита и честна партньорска философия и посветеност на висококачествената услуга.

За SLS